Elon Musk: Aan welke kant staat hij?

Elon Musk is een van de bekendste tech-ondernemers ter wereld. Hij staat bekend om zijn revolutionaire bedrijven, zoals Tesla en Neuralink. Maar wat is zijn echte agenda? Staat hij aan de kant van de elite, of staat hij aan de kant van de mensen? In dit artikel zal ik proberen te beantwoorden aan welke kant Musk precies staat.

Aan de ene kant heeft Musk Tesla opgericht om zijn visie te verwezenlijken van duurzame energie. Hij heeft ook Neuralink opgericht om technologie te ontwikkelen die mensen hun hersenen kan verbinden met computers. Beide bedrijven passen bij de agenda van de elite, maar Musk heeft bijvoorbeeld ook Twitter gekocht om het vrije woord te beschermen.

Conclusie, Hoewel het niet gemakkelijk is om te zeggen aan welke kant Musk staat, lijkt het erop dat hij aan beide kanten staat. Hij is een voorstander van duurzame energie en technologie, wat de agenda van de elite steunt. Maar hij voert ook actie om het vrije woord te beschermen Uiteindelijk is het aan iedereen om zelf te bepalen aan welke kant hij/zij denkt dat Elon Musk staat.

Dit artikel is een extra artikel omdat mijn blog pas begonnen is 🙂

Lees dit hierna